First Job School - Centru Educaţional Braşov

Cursurile noastre

First Job School

First Job School oferă o gamă largă de cursuri adaptate permanent cerinţelor actuale ale clienților, reprezentând cadrul adecvat dezvoltării personale şi formării profesionale a acestora.

 

Obiectivul activităţii companiei este reprezentat de venirea în întâmpinarea societăţilor comerciale, prin iniţierea, specializarea, perfecţionarea și calificarea persoanelor interesate, adaptând serviciile prestate pentru fiecare client în parte. Asigurăm servicii de înaltă calitate, promptitudine și profesionalism, oferind specialişti în producţie, contabilitate, vânzări, resurse umane, IT, precum şi în energie şi utilităţi.

 

Pe parcursul celor 10 ani de activitate, au fost scolarizaţi şi au absolvit câteva mii de persoane, cursurile fiind susţinute de lectori cu o calificare înaltă şi o experienţă adecvată procesului predării.

 

Calitatea serviciilor furnizate este dată de fiecare activitate întreprinsă de angajații și de colaboratorii noștri, precum și de funcționarea organizației în ansamblu. 

 

First Job School are o organizare adecvată, o infrastructură performantă, metode de lucru corespunzătoare și personal competent, motivat și conștient de rolul avut în realizarea obiectivelor, îndeplinite permanent în acord cu standardul de referință al Sistemului de Management al Calității EN ISO 9001:2000.fisrt-facebook

Contact

S.C. FIRST JOB SCHOOL S.R.L.
Strada De Mijloc Nr. 90
Brasov, Romania
Telefon: +40 268 511 951

Ești aici: